Kreative Trøndelag
Meldal VGS > Fagtilbud > Restaurant- og matfag

Restaurant- og matfag

                                

Nydelig mat. Foto: Meldal vgs

 

 

 

 

Vakkert dekke bord. Foto: Meldal vgs

Restaurant- og matfag ved Meldal videregående skole tilbyr vg1 Restaurant og matfag og vg2 Kokk og servitørfag.

Utdanningen er variert og artig og gir opplæring i bl.a.:

  • lære om mat og drikke i teori og praksis
  • smake på mat og drikke
  • lage mat og drikke
  • vurdere mat og drikke
  • kosthold, livsstil og ernæring
  • service og gjestebehandling
  • utnytte råvarer
  • porsjons- og mengdebergning, kalkulasjon og prisberegning
  • ulike matkulturer

Utstyrsoversikt:

VG1 Restaurant- og matfag

VG2 Kokk og servitør 


Felles prosjekter for vg1 og vg2, og andre prosjekter
 

Samarbeidspartnere

Tilbud på Vg2 med forbehold om nok søkning:
vilbli.no


Yrkesfaglig fordypning:
faglig fordypning i ulike fag (kokk, servitør, kjøttskjærer, baker, konditor, operatør i næringsmiddelindustrien)

 


Marit Mjøen
Sist oppdatert: fredag 12. august 2016
Utskriftsvennlig versjon