Meldal VGS > For elever > ItsLearning

ItsLearning

Itslearning er en nettbasert kommunikasjonskanal der skolene via kontaktlærer informerer om vurdering av elevene. Det er primært en kanal mellom elev og kontaktlærer, men er også åpnet for foresatte. Her kommer informasjon om hvordan foresatte får tilgang.

Skolene legger opp til at foresatte kan logge seg på selv og ordne tilgang/opprette profil. Godkjenning av foresattes rettigheter er det kontaktlærer som gir ved å akseptere/godkjenne tilgang.

Elevene har tilgang på ItsLearning fra egne PCer såfremt de er logget på med brukernavn og passord.

Foreldre får tilgang på Itslearning via skolen, se informasjon om prosedyre fra lenke nedenfor.

Skjema for foreldre/foresatte: Godkjenning for innlogging i læringsplattformen ItsLearning (.pdf)

Innlogging og informasjon om ItsLearning

Sist oppdatert: fredag 5. august 2016