Meldal VGS > For elever > Utstyrsliste og boklån

Utstyrsliste og boklån

Utstyrsoversikten for alle elever (klasser) blir publisert under hvert enkelt programområde for. I tillegg har elevene krav på å få låne alle skolebøker.

Skolebøker
Skolebøker lånes ut fra skolen og organiseres av skolebiblioteket. Elevene skal signere en lånekontrakt når de registreres som elever ved skolen: Lånekontrakt for skolebøker (.pdf-fil). Kontrakten er lik for alle elever i videregående skole i Sør-Trøndelag.

Utstyrsoversikten for de ulike fagområdene finner dere under nett-informasjonen for fagområdene:

• Bygg og anleggsteknikk
  • Design og håndverk
  • Elektrofag
  • Helse- og oppvekstfag
  • Medier og kommunikasjon
  • Restaurant og matfag
  • Service og samferdsel
  • Teknikk og industriell produksjon
  • Påbygging til studiekompetanse

Alle elever i 1. og 2. i videregående får leie pc fra skolen. I noen tilfeller kan skolen også være behjelpelig med å skaffe annet utstyr. Dette kommer fram i oversikten for hvert fag. Der du ikke finner kommentar om dette, må du skaffe utstyret selv.

Opplysninger om de ulike fag og programområdene ved Meldal videregående får du ved å gå til lenka Fagtilbud.

www.lanekassen.no finner du mer informasjon om de stipendordninger som gjelder for kjøp av utstyr til de ulike programområdene.

Meldal vgs ønsker hjertelig velkommen til et nytt skoleår i august. Det blir et nytt og spennende skoleår for oss i Meldal.

Søkningen til skolen er veldig bra, og vi ser fram til et godt og utviklende skoleår.

Det legges ikke ut boklister i år. Elever i videregående opplæring på alle trinn får låne bøker gratis av skolen. Skolen anskaffer derfor disse for utlån til elevene.

Sist oppdatert: torsdag 22. august 2013